Koos Laste Heaks
Eesti keeles Vene keeles Koos Laste Heaks Telefon: +372 5013169
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
ESILEHT MEIST SOOVID AIDATA Koos Laste Heaks UUDISED Koos Laste Heaks KONTAKT E-POOD
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks
Aitame koos
trüki lehekülg

2016 POSTIMEES AITAS

 

 

Tahame väga tänada oma koostööpartnerit Postimees AS ja tema heatahtlikke koostööpartnereid, kes annetasid 2016.aasta suvel Eesti vähekindlustatud 416 pere 1018-le lapsele suvise koolivaheaja toidulisaks 25.000€  ja talvel koguni 498 pere 1202-le lapsele Jõululaua rikastamiseks koguni 30.000€.      Tore, et Postimees AS-i meeskond on hooliv !

Saime nii lastelt, peredelt, kui ka valla- ja linnavalitsuste lastekaitseametnikelt väga palju südamlikku tagasisidet.

Pirita tänud koos luuleridadega:                          

Hoida oma hingetaskus päikest;

rõõmu igas päevas, kasvõi väikest

näha osata; et elus oleks värve,

mille toonid rahustaksid närve.

Mitte jääda meelerahust ilma

selles kiirustavas, meeletus maailmas

võib vaid see, kes täpselt nagu seadust

jälgib jumalikku headust.

                                                 ( Virve Osila )

Pirita Linnaosa Valitsuse poolt siiras tänu meile osutatud abi eest.

Jõulurõõmu saime valmistada 10 perele, kus kasvab 29 last.

Aime Vaggo,  Pirita Linnaosa Valitsus  sotsiaalhoolekande osakonna juhataja

 

Haapsalu Linnavalitsuse sotsiaalosakond tänab Postimeest selle heategevusprojekti eest. Meie linna pered olid kõik väga rõõmsad toidukorvi eest, mis me neile kokku panime teie poolt edastatud rahalise toetuse eest. Suured-suured tänud!  Teie poolne panus aitab tuua jõuluhõngu ja –rõõmu puudust kannatavatele lastele.

Kille Alterman; Laste hoolekande spetsialist; Haapsalu Linnavalitus

 

Austatud Postimees! Austatud MTÜ Koos laste heaks!

EELK Tallinna Piiskopliku Toomkoguduse nimel tahan teid südamest tänada jõulueelse abi ja toetuse eest, et tänu teile ning MTÜ „Koos Laste Heaks“  koostööle saame meie kinkida paljulapselistele ja vähekindlustatud lastega peredele väga suured pakid. Õnnistatud uue aasta algust ja teie heateoga saame meie seda elu teha meie abivajajatele elamisväärsemaks.

Postimees oma sõnumite kandmisega on hooliva ja nähtava abiga just nendeni, kes meie hoolt kõige enam vajavad.  Suur aitäh teile veel kord ja õnnistust teie töödesse ja tegemistesse.

Arho Tuhkru; Tallinna Toomkoguduse õpetaja

 

Jõhvi Vallavalitsuse ning Jõhvi valla vähekindlustatud perede nimel edastame suurimad tänud Postimehele, kes koos oma partneritega korraldas  heategevuslikku annetuskampaaniat. Kaunist advendiaega ning rõõmsat saabuvat jõuluaega!

Ene Eljas; Lastekaitse spetsialist¸ Jõhvi Vallavalitsus

 

Tänud Kunda linna peredelt. Tahame siiralt tänada ja anda edasi head soovid jõuludeks Postimehele, kes koos oma partneritega Kunda linna peresid heategevusliku annetuskampaaniaga taas  toetas. Teie abiga on jõululaud kindlalt kaetud 45 perel ja 121 last saavad istuda korralikult kaetud jõululauas- see on ju jõuluime. Te suutsite tänase kiire  elutempo juures -võtta aega, panna tähele kuidas elavad meid ümbritsevad inimesed ja aidata neid kellel on raske. Siiralt tänan  mittetulundusühingut Koos Laste Heaks toetuse ja abi eest! Jäägu Teie süda alati avatuks headusele.  Imelist jõuluootust imelistele inimestele!

Helgi Luik; Kunda Linnavalitsus, Lastekaitse spetsialist

 

Kuressaare tänud. Siirad tänud Postimehele ja MTÜ-le Koos Laste Heaks Kuressaare linna lastega peredelt, et toetasite neid jõulu ajal.

Teie poolt üle kantud raha eest andis Kuressaare Linnavalitsus peredele kinkekaardid toiduainete ostmiseks. Peredele andis ta lisavõimalusi, et muretseda lastele jõulukinke ja rikastada pühadelauda. Meeldivat koostööd!

Kairit Lindmäe; Sotsiaalosakonna juhataja

 

Narvast. Oleme Teile väga tänulikud koostöö eest ja eraldatud rahaliste vahendite eest toidu pakkide koostamiseks, abivajavate perede heaks.

02.12.2016 meil toimus suur üritus - toidupakkide jagamine 30 abivajavate peredele. Oleme õnnelikud, et tänu Teile, pered võivad Jõuluks muretult elada, mõtlemata sellele mida süüa. Täname Postimeest kogu südamest selle abi eest! Loodame jätkuvale koostööle.

Anatoli Pluško, MTÜ Virumaa Heategevuskeskus

Põlva Vallavalitsus tänab Postimeest ja kõiki häid koostööpartnereid, kelle abiga saime kinkida killukese jõulurõõmu paljudele Põlva valla peredele.

Märkus Käo, lastekaitsespetsialist, Sotsiaalosakond, Põlva Vallavalitsus

 

Rakverest. Täname Postimeest ja koostööpartnereid meie vähekindlustatud peredele abi andmise eest! Meie pered saavad jälle talongid, millega saavad kauplusest ise vajalikku toidukraami valida. Kassatšekkidelt on näha, et ostetud on praekapsast, verivorste, piparkoogitaignat ja muud jõuludeks vajalikku toidukraami.

Lea Kivipõld, Rakvere Linnavalitsus, sotsiaaltöö peaspetsialist

 

Saue vald. Suured tänud MTÜ-le „Koos Laste Heaks“ ja Postimehele Saue linnavähekindlustatud peredele jõulupakkide võimaldamise eest. Saue linna lapsed on tänulikud maitsva ja toitva üllatuse eest.

Anneli Ritsing, Lastekaitse peaspetsialist, Saue Linnavalitsus

 

Tartu Pereliit tänab annetuskampaaniat ,Koos Laste heaks. Meie liidu 25peret ja 123last olid väga rõõmsad ja tänulikud jõuluks saadud toidukorvi üle. Suur-suur aitäh teile kõigile. Me soovime teile omaltpoolt Rõõmsat meelt ning päikest südamesse! Aitäh Postimees !

Lagle Kaldma, Tartu Pereliit

 

Ajalehe Postimees kogutud annetuste abiga  sai 2016. aasta jõulude ajal Põhja-Tallinna Valitsuse sotsiaalhoolekande osakond toetada  ligi 60 vähekindlustatud peret rikkaliku toidukorviga. Enamus peresid sai ühe paki, lasterikkad kaks. Korv sisaldas  jõuluroogi: seapraad, verivorstid, hapukapsas, pohlasalat, lisaks poolsuitsuvorst, juust, pudruhelbed, lihakonservid, määrdevõie, toiduõli, tatar, riis, siirup, mesi, marjatee. Ei puudunud ka laste rõõmuks piparkoogid ja kommipakk.  Toidukorvi aitas  kokku panna Prisma Peremarketi AS Mustamäe Prisma.  Täname sellise võimaluse eest ajalehte Postimees.

Katrin Laur, Põhja-Tallinna Lastekaitse talituse juhataja

 

Haabersti Linnaosa Valitsuse Sotsiaalhoolekande osakond tänab Postimeest ja tema koostööpartnereid heategevusliku annetuskampaania korraldamise eest.

Tänu annetuskampaaniale saime aidata ühtekokku kahtekümmend viite Haabersti vähekindlustatud peret, kel saime aidata saabuvatel jõulupühadel katta rikkaliku toidulaua.

Toiduabi kaudu muutsime laste ja perede jõulud rõõmsamaks ja rahulikumaks. Siirad tänusõnad abi eest!

Kristel Terve; Haabersti Linnaosa Valitsuse lastekaitsetöötaja

 

Valga. Meie otsustasime sel korral oodata ära kõik rahad ja siis korraga teha üks suurem toidukorv peredele. Abi saavad 50last ja sellest jätkub neile terveteks pühadeks. Kõik pered tänavad südamest, et nende laud saab pühade ajal kaetud, vene rahvusest inimesed ütlevad alati, et jumal teid kaitsku ja palju tervist, ning olge õnnistatud.

Kõike kaunist ja südamest suured tänud!

Iia Konks Valga Linnavalitsuse laste hoolekande spetsialist

 

Viljandi. Täname kogu südamest Postimeest ja koostööpartnereid, et tegite meie abivajavate lastega perede Jõulutoidulaua mitmekülgseks! Tänu Teie poolt kogutud annetusele jagasime 20. detsembril 2016. a koostöös Rimi kauplusega 50 perele toidupakid, mille sisu on näha kirja manuses olevalt fotolt. Kõik pered on Teile väga tänulikud!

Soovime Teile kaunist vana aasta lõppu ja rõõmsat uut aastat!

Piret Kangur, Viljandi Linnavalitsus; lastekaitsespetsialist

 

Võru linna vähekindlustatud pered said jõuludeks väga mahukad ja sisukad toidupakid, mis sisaldasid nii spetsiaalselt jõululauale sobivaid toiduaineid kui ka selliseid, mida saab kasutada edaspidi.  Iga pere sai 3 suurt kotitäit toiduaineid, mis sisaldas ka liha- ja vorstitooteid, mett, maiustusi, konserve jm. Sellise abi üle olid pered äärmiselt tänulikud, sest raskuses olevatele peredele oli see väga suureks abiks (arvestades veel ju nii või teisiti jõuludega kaasnevaid lisakulusid koolides-lasteaedades).

Lastesõbraliku linna tiitlit kandev Võru linn koos oma vähekindlustatud peredega on äärmiselt tänulik kampaania raames tehtud annetuste eest, sest need on tõesti väga suureks abiks peredele. Soovime kõigile koostööpartneritele jõudu, jaksu ja vaid positiivseid hetki alanud aastal!
Aitäh Postimees ja koostööpartnerid !

Eve Breidaks, sotsiaaltööosakonna juhataja, Võru Linnavalitsus

Pärnu. Aitäh Postimehele, meie abivajavate perede toetajale. Abi on väga marjaks ära kulunud, pered on väga rahule jäänud ning jutt on linnas liikvele läinud. Oleme alati peredele abi pakkudes öelnud, et tegemist on Postimehe heategevuskampaaniaga.

Meil ja peredel oleks hea meel, kui koostöö jätkuks ja sel, 2017.aastal.

Jaana Kannistu, Pärnu LV sotsiaalosakond, Lastekaitseteenistuse juhataja

 

MTÜ Koos Laste Heaks tänud Postimees AS-i meeskonnale ja koostööpartneritele, kes ei ole ükskõiksed !

 

Tagasi uudiste juurde

e-pood Koos Laste Heaks
Külasta
e-poodi
Eesti keeles Vene keeles Koos Laste Heaks, Telefon: + 372 5013169
Koos Laste Heaks
Koos Laste Heaks